У Корюківці розпочав роботу центр обслуговування клієнтів ТОВ «Енера Чернігів»

19.12.2019

Урочисте відкриття Центру, який обслуговуватиме споживачів з міста Корюківка, Корюківського району і 6 сільських рад Сосницького району (а це 15 тисяч побутових споживачів та 400 юридичних), відбулося 18 грудня.

Тепер абонентам не потрібно довго шукати необхідного фахівця, адже розв’язати всі питання можна в центрі.

Як зауважив директор ТОВ «Енера Чернігів» Роман Гамениця, на сьогодні пріоритетним у роботі Товариства є розвиток клієнтського сервісу і сучасний комплексний підхід у наданні послуг споживачам. Відкриття Центру стало ще одним кроком на шляху до якісно нових та більш прозорих відносин між компанією та її клієнтами. Вдосконалюючи систему обслуговування, орієнтуються саме на споживача і на його потреби. Спеціалісти, в першу чергу, стоять на захисті прав та інтересів клієнтів, і завжди готові допомогти їм у вирішенні питань.

Комерційний директор АТ «Чернігівобленерго» Роман Бондарь акцентував увагу на необхідності достатнього інформування населення про сервіси для передачі показників електролічильника, а також про всі нововведення в галузі енергетики.

На  відкриття завітали перший заступник голови районної державної адміністрації Анжела Ющенко, голова районної ради Віктор Чернуха, заступник міського голови Олександр Биков. Гості відзначили важливість функціонування такого сучасного центру, де споживачі можуть вирішити абсолютно всі питання, пов’язані з постачанням електричної енергії.

В Корюківському ЦОК працює чотири оператори, які будуть обслуговувати споживачів з 8:00 до 17:00. Центр обслуговування клієнтів знаходиться за адресою м.Корюківка, вул.Г.Костюк, 41. Отримати консультацію від операторів можна також за телефоном, (0462)654621.

ukУкраїнська