Про зміну тарифів на вивезення сміття, відзначення обдарованих учнів та початок прийому документів для першокласників – на черговому засіданні виконкому

13.05.2021

Сьогодні на засіданні виконкому прийняли рішення щодо встановлення нових тарифів на послуги з поводження з твердими побутовими відходами, які вступають в дію з 1 червня (ознайомитися з розрахунками тарифів).

Традиційно, наприкінці навчального року, прийняли рішення про виплату одноразової грошової стипендії обдарованим і талановитим учням (вихованцям). Цього року заохочення отримають 104 дитини.

Також рішенням визначили 17 травня 2021 року – датою початку прийому документів учнів на зарахування до першого класу закладів освіти Корюківської міської ради на 2021/2022 навчальний рік. У зв’язку з карантином подавати документи можна електронною поштою у сканованій формі без електронного цифрового підпису на електронну адресу відповідного закладу освіти (адреси електронної пошти можна дізнатися на сайтах закладів).

Окрім іншого, рішенням виконкому збільшили призначення по спеціальному фонду (бюджету розвитку) міського бюджету для придбання спортивного майданчика для Корюківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4.

На засіданні розглядалися питання впорядкування адресного господарства, надання матеріальної допомоги, майнові та інші.

ukУкраїнська