Пріоритетна послуга в Корюківській громаді – медична

08.06.2021

Таке рішення сьогодні, 8 червня, одноголосно прийняв спеціальний комітет, спираючись на результати опитування жителів громади за сприяння Програми DOBRE.

Всього було опитано 388 домогосподарств, з яких більшу половину склали домогосподарства по місту, решта – в сільських населених пунктах. У результаті аналізу статистичних даних опитування, який був проведений за методологією DOBRE 84% опитаних пріоритетною послугою в громаді визнали медичну.

На другому місці за важливістю для населення – централізоване постачання питної води (63%). 39% респондентів вважають пріоритетним питання ремонту, будівництва та обслуговування доріг.

У найближчий час робочою групою буде розроблений план удосконалення даної послуги. Реалізація проєкту в рамках цього компоненту відбудеться за фінансування Програми (49 тис. доларів) та співфінансування з місцевого бюджету (близько 600 тис. грн.)

Детальніше з результатами опитування можна ознайомитися за посиланням

Заходи відбуваються в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (Програма DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

ukУкраїнська