У громаді підвищуватимуть ефективність публічного інвестування

06.07.2021

Корюківська громада бере участь у проєкті «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), який спрямований на надання підтримки громадам щодо підвищення спроможності до ефективного публічного інвестування.

5 липня у Корюківці відбулася зустріч представників громади з командою Ініціативи «Управління публічним інвестуванням», за підтримки якої реалізується проєкт. Міський голова презентував громаду та висловив готовність до співпраці з міжнародними партнерами.

На зустрічі представили напрацьовані результати та узгодили плани співробітництва з громадою. Після планового дослідження громади, буде налагоджуватися співпраця з державними органами, які складають плани розвитку регіонів. Також предствники громади візьмуть участь у навчанні по стратегічному плануванню та залученню коштів на розвиток громади з державного фонду регіонального розвитку й інших джерел.

Участь у проєкті «SURGe» відбувається відповідно до Меморандуму про наміри та взаємодію  між Чернігівською ОДА та цим проєктом, що підтримується Урядом Канади і реалізується компанією Alinea International.

ukУкраїнська