У Корюківці ОСББ оновлюють свої будинки

12.08.2021

На сьогодні Корюківська громада налічує 7 об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, 5 з них є учасниками місцевої Програми стимулювання створення та фінансової підтримки ОСББ.
Одним з перших, у 2019 році, було створене об’єднання «Затишний дім – Корюківка» в будинку №1 по вулиці Бульварній. За три роки існування це ОСББ отримало 90 тис грн фінансової підтримки з міського бюджету. За ці кошти та власні внески співвласників зараз проводяться роботи з заміни даху будинку.

Голова об’єднання Олександр Єременко повідомив, що в подальшому планується дооблаштування будинку відливами, ремонт відмостки і термомодернізація будівлі.
ОСББ, які є учасниками програми, також використовують отримані кошти на ремонт покрівель, облаштування під’їздів та заходи з підвищення енергозбереження.
Окрім зазначеного фінансування ОСББ мають можливість залучати кошти Державного Фонду Енергоефективності та інші грантові кошти.
Довідкову інформацію та матеріали з питань створення ОСББ можна отримати в юридичному відділі міської ради (тел. 3-44-81).

ukУкраїнська