У Корюківці вшанували пам’ять захисників України

29.08.2021

Сьогодні в Україні віддають шану пам’яті захисників нашої країни. Цю дату приурочили воєнним подіям на сході України, коли під час Іловайської операції українська армія зазнала найбільших втрат. На жаль, за період бойових дій, Корюківщину також не оминули сумні звістки. Наші земляки віддали життя, захищаючи честь і гідність Батьківщини та своєї нації. 

У пам’ятний день в Корюківці представники влади, родини загиблих, волонтери та громадськість долучилися до загальноукраїнської хвилини мовчання, вшановуючи пам’ять тих, хто загинув у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. 

Пам’ять про захисників і вшанування їхнього героїзму є святим обов’язком української нації. Військовослужбовці, які безмежно любили свою країну та віддали за неї найцінніше – своє життя, є прикладом високого патріотизму для теперішнього і прийдешніх поколінь. Їхня мужність стала беззаперечним доказом того, що Україна є і буде незалежною, адже її є кому захищати.  

“Усі наші слова і вчинки повинні бути гідними подвигів наших героїв”, – зазначив голова Корюківської спілки воїнів-учасників АТО Сергій Милейко, звертаючись до присутніх. Він подякував родинам загиблих земляків за мужніх воїнів, завдяки яким над нами сьогодні мирне небо. 

Спільною молитвою учасники зібрання вшанували пам’ять усіх загиблих захисників та з почуттям глибокої поваги і вдячності поклали квіти до підніжжя пам’ятного знаку військовослужбовцям.

ukУкраїнська