Триває збір пропозицій до бюджету громади на 2022 рік в Корюківській громаді

05.10.2021

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до формування бюджету громади на 2022 рік.

8 жовтня з 10.00 до 12.30 год. в парку напроти гімназії («вишиваний майданчик») представники міської ради з представниками Партнерства «За прозорі місцеві бюджети» за підтримки Програми DOBRE організовують збір пропозицій до бюджету.

Під час заходу кожен може отримати примірник Бюджету для громадян, що містить інформацію про джерела та напрямки використання коштів бюджету громади у поточному році, поставити свої запитання та надати письмову пропозицію до бюджету Корюківської громади на наступний рік.

Нагадуємо, що подати пропозиції до бюджету можна по 8 жовтня включно в один із способів:

– онлайн за посиланням https://cutt.ly/3WJ2z7W

– заповнити бланк пропозицій та подати до Корюківської міської ради (бланки пропозицій та скриньки для збору знаходяться за адресою: м.Корюківка, вул.Вокзальна, 9 в приміщенні Центру надання адміністративних послуг, вул.Бульварна, 6 в приміщенні Корюківської міської ради);

– заповнити бланк пропозицій та надіслати на електронну адресу Корюківської міської ради koryukivka.rada@gmail.comвказавши тему листа «Пропозиції до бюджету Корюківської громади на 2022 рік»  

Жителі сільських населених пунктів громади свої пропозиції можуть подавати через старостати, заповнивши там відповідний бланк.

* Просимо під час участі у зазначеному заході дотримуватися карантинних вимог.

ukУкраїнська