До уваги жителів!

06.10.2022

П’ятнадцятою сесією Корюківської міської ради восьмого скликання прийнято рішення №23-15/VIII  від 29 вересня 2022 року «Про внесення змін до рішення міської ради та проведення повторних громадських слухань», відповідно до якого проєкт містобудівної документації

«Детальний план території для будівництва житлових котеджів в с. Бреч Корюківської міської ради Корюківського району Чернігівської області орієнтовною площею 1,50 га.» замінено на «Детальний план території для будівництва готельного комплексу в с. Бреч Корюківської міської ради Корюківського району Чернігівської області орієнтовною площею 1,55 га».

Також інформуємо про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації «Детального плану території для будівництва готельного комплексу в с. Бреч Корюківської міської ради Корюківського району Чернігівської області орієнтовною площею 1,55 га».

Розробник – ПП фірма «Майстерня архітектора Травки В.А.».

Розгляд містобудівної документації відбудеться о 13.00 год. 17 жовтня 2022 року в приміщенні Корюківської міської ради за адресою: вул. Бульварна, 6, м. Корюківка.

З матеріалами містобудівної документації можна ознайомитися  на сайті міської ради https://drive.google.com/drive/folders/1MEbAoESZYcwC8W74Oa_nb7fDORat3X0g?usp=sharing.

Із зауваженнями та пропозиціями відносно реалізації містобудівної документації звертатися до Корюківської міської ради за адресою: 15300, Чернігівська обл., м. Корюківка, вул. Бульварна, 6, тел. (04657) 2-13-79 протягом 30 календарних днів з моменту виходу оголошення. Пропозиції подаються в письмовій формі. Відповідальний: Лихотинська Лілія Анатоліївна.

ukУкраїнська