Приєднуйся до команди Національної поліції в Чернігівській області

02.02.2023

30 січня 2023 року розпочався прийом заяв кандидатів для заміщення вакантних посад інспектора та поліцейського роти патрульної служби поліції особливого призначення «Чернігів» Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Щоб розпочати участь у конкурсному відборі, необхідно заповнити анкету тут.

Наступний крок — надання пакету документів. 3 переліком Ви можете ознайомитись тут.

Що далі? 

Подальшими етапами будуть співбесіда з представником об’єднаної штурмової бригади, проходження військово-лікарської комісії, перевірка рівня фізичної підготовки, тестування рівня логічного й аналітичного мислення та професійних знань, тестування особистісних характеристик (психологічний тест), співбесіда з поліцейською комісією.

Основні службові обов’язки:
• приймати участь у плануванні, підготовці, проведенні спеціальних заходів (операцій) із затримання членів озброєних злочинних груп та озброєних особливо небезпечних злочинців, звільнення заручників;
• надавати кваліфіковану та спеціалізовану підтримку органам (підрозділам) поліції, іншим правоохоронним органам у разі виникнення ситуації з високим ступенем ризику.

Поліція пропонує:
• соціальне забезпечення згідно діючого законодавства, пільговий лізинг на житло, компенсацію оренди за винайм житла;
• професійну підготовку за міжнародними стандартами;
• можливість підвищити освітній ступінь вищої освіти у вищих навчальних закладах зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських;
• перспективу кар’єрного росту;
• заплановано, що поліцейських, який буде працювати у бригаді мас отримувати грошове забезпечення щонайменше 25 тис. гривень, що на сьогодні є одним з найвищих заробітних плат серед правоохоронних органів.

Мінімальний рівень грошового забезпечення — 25 000
Інспектор, інженер, інструктор 25 400 — 26 000
Командир взводу 30 000 — 32 000
Командир роти 34 000 — 36 000
Командир батальйону 37 000 — 39 000

Додатково будуть нараховуватися виплати пов’язані виконанням завдань з відсічі збройної aгpecіï, а саме 30 000 та 70 000 під час виконання бойових завдань.

«Зроби свій вибір! Приєднуйся до Національної поліції! Твоє майбутнє — майбутнє України!», – Національна поліція України.

Прийом документів та надання консультацій щодо умов прийому на службу здійснюється за адресою: місто Чернігів, проспект Перемоги, 74.
Телефон для довідок: (050)46-47-020.

ukУкраїнська