Квест, туристичний екстрим та спортивні змагання до Дня міста

29.07.2019

До відзначення чергової річниці Корюківки долучилися залюблені в місто, туристичні пригоди та спорт. Зранку, в день проведення урочистих заходів молодь перевіряла свої знання про місто в рамках квесту, організованого КММГО «Альтернатива».

У міському парку працював куточок, де бажаючі поглиблювали свої знання у спортивному туризмі, спробували свої сили у навісній переправі.

А в приміщенні «Спортбару» зібралися шахісти, серед яких – наймолодша учасниця, 10-річна Анастасія Борисенко з міста Обухів. За Кубок міста з шахів боролися також спортсмени з Мени, Сновська, Сосниці, Борзни та місцеві шахісти. У підсумку, перемогу здобув – житель Корюківки Олег Милейко, другим став Леонід Роговенко зі Сновська, третім – Олександр Крючков  з Сосниці.

За першість області на стадіоні «Паперовик» змагалися цього ж дня і футбольні команди «Фаворит» Корюківка та СК «Мена». Матч завершився з рахунком 2:2.

28 липня за Кубок міста з міні-футболу змагались команди ветеранів з Корюківки, Семенівки, Холмів і Сахутівки. За результатами гри, яка відбувалась за круговою системою, перемогу здобула команда Семенівки, другими стали Холми, а 3 і 4 посіли команди Корюківки і Сахутівки, відповідно.
Переможці і призери змагань отримали кубки, медалі та грамоти, а також цінні подарунки.

Загальний відділ виконавчого апарату
Корюківської міської ради

ukУкраїнська