Нові об’єкти приватизації, розподіл витрат міського бюджету та регулювання земельних питань: відбулася 25 сесія міської ради

22.07.2019

20 питань порядку денного розглянули депутати міської ради на засіданні чергової сесії 19 липня.

Серед прийнятих рішень – про включення нових об’єктів до Переліку об’єктів міської комунальної власності по вул.Дудка та вул.Бульварна в місті Корюківка, що підлягають приватизації у 2019 році.

У зв’язку з необхідністю будівництва дороги по вул.Воїнів Інтернаціоналістів, що передбачено Генеральним планом м.Корюківка, сесія прийняла рішення викупити земельні ділянки та інші об’єкти нерухомого майна, розміщені на цих ділянках, які перебувають у приватній власності фізичних осіб для суспільних потреб. Окрім цього прийнято ряд рішень про затвердження технічної документації із землеустрою, про приватизацію земельних ділянок, надання земельних ділянок в оренду, затверджено Програму придбання в міську комунальну власність Корюківської ОТГ земельних ділянок та інших об’єктів нерухомого майна на поточний рік.

Сесією внесені зміни до міського бюджету на 2019 рік, зокрема, спрямовані кошти на ремонт приміщення, яке буде облаштоване під молодіжний простір (як проект-переможець бюджету участі на 2019 рік). Також рішенням сесії затверджено перелік проектів, що будуть реалізовані за рахунок субвенції з держбюджету. Серед таких – капітальний ремонт вул.Шевченка в м.Корюківка та придбання трактора зі снігоочисним відвалом для КП «Благоустрій».

Окрім іншого, розглянувши клопотання ДП «Холминське лісове господарство», сесія надала дозвіл підприємству на спеціальне використання природних ресурсів (санітарна рубка) у межах території та об’єктів природно-заповідного фонду на 2019 рік, а саме у межах природно-заповідного фонду місцевого значення «Калачівська дача».

За клопотанням Національної академії педагогічних наук України, відповідно до поданих Корюківською гімназією заявок, сесією надано згоду на безоплатну передачу навчальному закладу з державної у комунальну власність друкованої продукції НАПН України.

Загальний відділ виконавчого апарату
Корюківської міської ради

ukУкраїнська