У Корюківці реалізують проєкт для підприємців

21.05.2021

Комісія Мінрегіону затвердила всі проєкти, які будуть реалізовані коштом ДФРР на Чернігівщині у 2021 році. Одним з них є спільний проєкт обласної Агенції регіонального розвитку та міських рад Корюківки, Ніжина, Новгорода-Сіверського та Прилук під назвою «Розвиток хаб-системи підтримки підприємництва, інновацій та стартапів у Чернігівській області».

Проєктом передбачається створення Центру підтримки підприємництва з простором для дизайн-мислення, зонами консалтингу та коворкінгу тощо. Це буде своєрідний бізнес-інкубатор, який сприятиме сталому розвитку підприємництва, підвищенню конкурентоспроможності та інноваційності суб’єктів бізнесу. Хаб стане координаційною платформою для підтримки досвідчених підприємців та початківців, дасть можливість поглибити міжнародне підприємницьке співробітництво, забезпечить функціонування комунікаційно-освітнього простору.

Проєкт буде реалізовано за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу, та за співфінансування міського бюджету.

ukУкраїнська