Наумівський дитсадок відзначив 50-річчя

27.09.2019

Сьогодні в Наумівці вирувало свято – місцевий дошкільний навчальний заклад «Сонечко» святкував 50 років від дня свого заснування.

Протягом усього заходу колектив, вихованці та колишні працівники отримували вітання від гостей: першого заступника міського голови Олександра Савченка, начальника Відділу освіти, культури, молоді та спорту міської ради Ірини Наумчик, в.о. старости Наумівського старостинського округу Марії Сухої, депутатів міської та районної рад, місцевої школи та благодійників.

Разом з привітаннями та найкращими побажаннями педагоги отримали відзнаки, а дитсадок поповнився цікавими іграми та цінними подарунками, які будуть корисні в роботі.

Відзначаючи злагоджену та ефективну роботу колективу садочка, Олександр Савченко подякував усім працівникам за самовідданість і високий професіоналізм. Він також вручив Почесні грамоти міської ради за вагомий внесок у розвиток дошкільної освіти і самого навчального закладу:

– Шайнозі Валентині Григорівні – колишньому завідувачу ДНЗ «Сонечко», яка очолювала його протягом 25 років;

Дородько Наталії Миколаївні – вихователю дошкільного навчального закладу.

Отримали подяки і грамоти теперішні та колишні працівники і від Відділу освіти та освітянської профспілки.

Згадали на заході історію створення та розвитку дитсадка, в якому зараз виховується 32 дітей у двох різновікових групах, а самі вихованці дарували своїми виступами чудовий настрій присутнім.

На завершення свята завідувач ДНЗ «Сонечко» Зоя Савченко подякувала всім, хто піклується про долю закладу та його дітей, а також колективу за плідну працю і постійний творчий пошук.

Загальний відділ виконавчого апарату
Корюківської міської ради

ukУкраїнська