Комунікація – це важливо: навчання для Корюківської громади від Програми DOBRE

Однією з головних навичок для ефективного залучення громадськості є інформаційна кампанія і вміння розказати про можливості для громадян легко, доступно і цікаво.

Саме цьому навчалися два дні представники з чотирьох громад-партнерок Програми DOBRE в Чернігівській області: Корюківська, Сновська, Сосницька та Ніжинська громади.
Поглиблювали свої знання  у сфері комунікацій представники міського самоврядування, військової адміністрації району, бібліотеки та депутатського корпусу.  
Всі тонкощі, деталі та лайфхаки учасники дізнавалися на тренінгу «Інструменти комунікацій для органів місцевого самоврядування та громадськості для залучення громадськості до управління громадою», що пройшов 27-28 липня в Чернігові в межах проєкту «DOBRE. Голос громад – Чернігівщина».
***
 Захід відбувся в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
ukУкраїнська