Про оприлюднення проектів регуляторних актів

regul diyalВідповідно до п. 13 Закону України “Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності” Корюківська міська рада повідомляє, що виконавчим апаратом міської ради підготовлені проекти регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу проектів рішень міської ради:

– “Про затвердження Положення про виділення земельних ділянок під індивідуальне житлове будівництво на території м. Корюківка та умови взяття громадян на облік для їх отримання”;

– “Про внесення змін до рішення одинадцятої сесії Корюківської міської ради шостого скликання від 24.05.2012 р. “Про затвердження Положення про розміщення зовнішньої реклами на території міста Корюківки”, − які розміщені на офіційному веб-сайті Корюківської міської ради: koryukivka-rada.gov.ua, в розділі Нормативні документи: Регуляторна діяльність.

Зауваження та пропозиції від суб’єктів господарювання та жителів міста з цього приводу подаються до 16.00 27 травня 2016 р. письмово за адресою: вул. Бульварна, 6, м. Корюківка, Чернігівська обл., 15300, телефон для довідок: 2-14-76, 2-16-45, 3-44-81.

КатегоріїNews
en_GBEnglish (UK)