Фестиваль “Смугастий Равлик” у Корюківці!

Цьогорічний корківський фестиваль для дітей та батьків «Смугастий Равлик» вдався навдивовижу затишним та яскравим, не зважаючи на прохолодну погоду. Цьому сприяла злагоджена робота команди волонтерів “Альтернативи”, міської влади та запрошених гостей.

Родзинкою фестивалю стало урочисте відкриття першого в Чернігівській області скейт-майданчика. Окрім цього нарешті вдалося реалізувати давню мрію організаторів – створити затишну територію для найменших гостей фестивалю.

Цьогорічний «Смугастий Равлик» не поскупився на забави, подаруночки та приємні дрібнички для своїх гостей. Діти могли ласувати домашнім лимонадом та випічкою від Лілії Голуб, здобою від Олександра Гаврюша. Можна було пограти у настільні ігри, придбати іграшки ручної роботи, взяти майстер-клас по гончарству від Луцука Олега та по паперопластиці від Олексія Бондаренка, взяти участь в командній грі та безпрограшній лотереї. Творчою окрасою свята стала виставка фоторобіт від сімейного фотографа Гаврюша Дмитра та художніх робіт дітей Городнянщини. Завдяки зусиллям підприємців Гросів дітлахи могли безкоштовно стрибати на батутах. Традицією, яка так подобається малюкам, вже стали гігантські мильні бульбашки та фейс-арт. Ну звісно не можна не згадати про чудовий концерт від талановитої городянської молоді! А завершився наш фестиваль частуванням усіх охочих кулішем від Козацької сотні. Дякуємо тим завдяки кому фестиваль відбувся: волонтерам-альтенративівцям, міському голові Ратану Ахмедову, працівникам ЖЕКу, Відділу освіти…, гостям з Городні та народному депутату Анатолію Євлахову.

Ми не прощаємося, адже влітку наш фестиваль трансформується у мобільний проект для дітлахів та батьків «Равлик на канікулах», тому говоримо – до зустрічі!

КатегоріїNews
en_GBEnglish (UK)