Весняний кубок КВК м.Корюківка – у Чернігівської команди!

У Корюківському міському будинку культури 5 травня було гамірно та весело, адже цього дня розігрувався весняний кубок КВК міста. З різних куточків України на гру прибули 7 команд, які змагались в акторській майстерності, кмітливості та вмінні імпровізувати.

Найяскравіший виступ та найбільш влучні відповіді на каверзні запитання глядачів і ведучого були у команди «Опасные гуси» з м.Чернігів, яка й виборола Кубок. Прихильність журі та корюківчан завоювали команди «7*Я» з Чернігова та «Дуракам закон не писан» з Ніжина, які посіли 2 і 3 місця, відповідно.

За кращі чоловічу та жіночу ролі Андрій Ружицький з команди «Бомба Ракета» та Олександра Гоголь з команди «Черный квадрат Макаревича» отримали спеціальні призи від спонсорів заходу. Заохочувальні призи дістались також глядачам у розіграній лотереї та жителю міста за краще запитання до команд.

Організатори гри – команда «Harley Quinn» висловлювали вдячність за сприяння у проведенні заходу: народному депутату України Анатолію Євлахову, Корюківській міській раді і Відділу освіти, культури, молоді та спорту, КММГО «Альтернатива» і Корюківській молодіжній раді, турфірмі «МИР», ОСББ сервіс «Фаворит», а також інформаційному спонсору – Громадське телебачення: Чернігів.

У кінці року в місті відбудеться супер-фінал гри, де зустрінуться команди-переможниці минулих ігор.  

 

КатегоріїNews
en_GBEnglish (UK)