Випускників Корюківки вітали на загальноміському випускному вечорі

Випускні вечори для 114 одинадцятикласників у Корюківській громаді відбулись 23 червня. Цього дня і на центральній площі Корюківки відбулась урочиста подія – випускників міських шкіл 2018 року вітали з закінченням школи та початком дорослого, самостійного життя.

Під акапельне виконання Державного Гімну України розпочалась урочиста частина вечора, де 79 випускників приймали вітання від народних депутатів України: Антолія Євлахова, Олега Ляшка, Василя Амельченка, Олега Купрієнка, очільників міста і району: міського голови Ратана Ахмедова, голови райдержадміністрації Олексія Мірошниченка та голови районної ради Віктора Чернухи.

Дітям зичили успішного життя, втілення мрій та прагнень, міцного здоров’я і миру. Щирі вітання звучали випускникам і батькам від начальника Відділу освіти, культури, молоді та спорту міської ради Ірини Наумчик.

Гордість Корюківки – медалістів вітали на сцені з цінними подарунками, а найактивніші у громадському житті школярі отримали винагороди від Молодіжної ради та турфірми «МИР».

Випускники кружляли під ритми вальсу та відпускали в небо символічних голубів з побажаннями миру Україні. Від народних депутатів кожен випускник отримав цінний подарунок, а дівчатам дарували квіти.

Святкування продовжилось концертами по школах, де випускникам вручили атестати.

Більше фото – на нашій сторінці у facebook https://www.facebook.com/pg/koryukivka.misto/photos/?tab=album&album_id=1843255092397793

КатегоріїNews
en_GBEnglish (UK)