«Єдина родина Чернігівщини» планує зустріч у Корюківці

З метою вшанування пам’яті воїнів, загиблих на сході України, ГО «Єдина родина Чернігівщини» спільно з іншими організаціями та за сприяння влади проводить зустрічі під гаслом «Біда не зламала – біда об’єднала».

В липні цього року в Ніжині відбувся перший такий захід, який об’єднав родини загиблих військовослужбовців, представників громадськості, волонтерів та владу східних міст і районів області в напрямку спільного вирішення проблем сімей загиблих захисників України.

Про організацію такої об’єднуючої зустрічі, яка планується в Корюківці в рамках відзначення Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України, говорили в міській раді 5 липня. Голова Правління ГО «Єдина родина Чернігівщини» Микола Шанський окреслив орієнтовний план проведення зустрічі, спільно з міським головою Ратаном Ахмедовим, представниками міської ради та волонтерами обговорили організаційні питання заходу.

Під час зустрічі в Корюківському історичному музеї мова йшла про активізацію роботи по згуртуванню родин загиблих героїв, а також було проведено роботу по розширенню виставкової експозиції «Сіверщина. Блокпост Пам’яті». Учасники зустрічі поклали квіти до пам’ятника «Воїнам-учасникам АТО – борцям за незалежність України» та хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Корюківщини.

Про остаточну дату проведення заходу та його план буде повідомлено додатково.

КатегоріїNews
en_GBEnglish (UK)