Створення аукціонної комісії, підтримка міграційної служби та бюджетні питання – на засіданні виконкому

22.11.2018

Засідання виконавчого комітету 21 листопада розпочалось зі звернення до керівництва та виконуючих обов’язки старост Корюківської міської ради начальника Корюківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Олександр Єрмоленко щодо сприяння проведенню інвентаризації особових справ громадян, які перебувають на обліку місцевого управління Пенсійного фонду України та проживають на території старостинських округів міської ради.

Далі члени виконкому розглянули 8 питань, серед яких – бюджетні, щодо роботи комунальних підприємств та ін. Зокрема, рішенням виконкому затверджено зміни до розпису іншої субвенції з міського бюджету та прийнято рішення щодо призначення коштів, виділених на виконання «Комплексної Програми з реалізації міграційної політики Корюківського районного сектору Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області на 2018 рік» на проведення капітального ремонту ганку та фасадної частини адмінприміщення Корюківського районного сектору. З метою реалізації завдань Корюківської міської ради по приватизації об’єктів міської комунальної власності виконком міської ради затвердив склад аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації міської комунальної власності.

Окрім цього, у зв’язку з підвищенням з 1 грудня 2018 року розміру прожиткового мінімуму для працездатних громадян та введенням додаткових штатних одиниць були затверджені штатні розписи комунальних підприємств, прийнято рішення про надання матеріальної допомоги жителям громади та внесені зміни до календарного плану заходів Корюківської міської ради на ІІ-ІV квартали 2018 року.

Загальний відділ виконавчого апарату
Koryukivka City Council

КатегоріїNews
en_GBEnglish (UK)