У Рейментарівському старостинському окрузі відбулися збори громадян

13.03.2019

На загальних зборах жителів Рейментарівського старостинського округу, які відбулися 12 березня, про роботу звітувала виконуюча обов’язки старости Наталія Юденко. Вона представила до уваги громадян статистичну інформацію по населенню, окреслила роботу установ і закладів, які функціонують на підпорядкованій території, а також доповіла про проведені заходи з благоустрою.

Зокрема, у минулому році зроблено підсипання та грейдування грунтових доріг, побудовано частково вуличне освітлення, здійснено благоустрій автобусних зупинок, криниці, колодязів, парканів, пам’ятників і обелісків, проводилась розчистка узбіч доріг. Окрім іншого, у 2018 році зроблено капітальний ремонт адмінприміщення, в якому два кабінети надаються в оренду фельдшерському пункту та поштовому відділенню, проведено поточний ремонт сільського клубу.

Серед запланованого на поточний рік Наталія Юденко визначила відновлення мостів, поточні ремонти криниць і колодязів, благоустрій території біля пам’ятника загиблим воїнам у роки Другої світової війни та ремонт монументу, ямковий ремонт доріг, огородження кладовищ, видалення аварійних дерев, встановлення дитячого майданчика, продовження будівництва вуличного освітлення.

Також жителі округу заслухали інформацію про роботу від завідувача сільським клубом, представника Рейментарівського лісництва ДП «Холминський лісгосп» та дільничого інспектора поліції.

Присутні на зборах міський голова Ратан Ахмедов та перший заступник міського голови Олександр Савченко розповіли про виконання Плану соціально-економічного та культурного розвитку Корюківської міської територіальної громади та міського бюджету, окреслили перспективи розвитку громади в цілому та старостинського округу, зокрема.

Голова районної державної адміністрації Олексій Мірошниченко довів до відома присутніх показники економічного розвитку району.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Світлана Самсон проінформувала про особливості проведення монетизації та нарахування субсидій.

Загальний відділ виконавчого апарату
Koryukivka City Council

КатегоріїNews
en_GBEnglish (UK)