Прийомні родини Корюківщини вітали з Днем усиновлення

26.09.2019

Щороку 30 вересня в Україні вшановують тих, хто подарував дітям, позбавленим батьківського піклування, можливість відчути родинний затишок та батьківську любов – усиновителів, прийомних батьків, опікунів та піклувальників.

На Корюківщині з Днем усиновлення привітали 12 прийомних сімей та один дитячий будинок сімейного типу, в яких всього виховується 27 дітей. Напередодні свята до цих родин завітала представник відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Яна Рудя, яка спільно з керівником агрокомпанії «Урожай» – депутатом міської ради Олександром Левицьким вручили квіти, солодощі та подарунки дітям.

За вагомий внесок у розвиток сімейних форм виховання дві прийомні родини: Биченко Ніну Євгеніївну з села Буда та Владу Маргариту Володимирівну з села Довга Гребля нагородили Почесними грамотами Корюківської міської ради. Вручаючи відзнаки, секретар міської ради Світлана Олійник дякувала прийомним матерям за любов і затишок, які вони дарують дітям, зичила сім’ям міцного здоров’я і благополуччя. До привітань долучились керівники рад, на території яких створені і функціонують родини, а також підприємство «Корюківкаліс», де працюють дві прийомні родини.

Ініційована відділом соцслужб соціальна акція, спрямована на привернення уваги до дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування  Корюківського району, які виховуються в інтернатних закладах і очікують влаштування їх в сімейне оточення.

Депутати та виконавчий комітет міської ради вітає з Днем усиновлення всіх, хто прийняв у свою родину дітей або має намір це зробити. Висловлюємо вдячність прийомним сім’ям за доброту і щирість сердець, а всім дітям зичимо щасливого дитинства в оточенні люблячих родин!

Загальний відділ виконавчого апарату
Koryukivka City Council

КатегоріїNews
en_GBEnglish (UK)