Депутати міської ради спрямовують кошти міського бюджету на медицину та ліквідацію надзвичайних ситуацій

18.03.2020

Сьогодні відбулася 35 сесія міської ради сьомого скликання, на порядку денному якої було 40 питань.

Рішенням сесії були внесені зміни до міського бюджету на поточний рік.

Близько 2 млн. грн. з міського бюджету виділили на фінансування центральної районної лікарні (на заробітну плату, поточні видатки та на встановлення інформаційної системи «Медстар»).

На забезпечення хворих на цукровий діабет препаратами інсуліну спрямовуються додатково 100 тис.грн.

На 500 тис грн. наповнено фонд попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій (в першу чергу, на заходи з запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції). Близько 500 тис.грн. з міського бюджету виділено співфінансування на реконструкцію каналізаційно-насосної станції та каналізаційного колектору по вул. Вокзальна 8 Б в м. Корюківка та 320 тис.грн. на виготовлення проектно-кошторисної документації та співфінансування по капітальному ремонту доріг.

Окрім цього, депутати ухвалили ряд рішень з земельних і майнових питань.

У зв’язку зі зменшенням дохідної бази міського бюджету внаслідок введення Верховною Радою України податкових пільг для окремих категорій підприємців, депутати підтримали запропоновані міським головою зміни до умов оплати праці працівників міської ради. Згідно з документом, міському голові та його заступникам, секретарю та працівникам міськради буде призупинено виплату стимулюючих надбавок за високі результати роботи. Кошти, вивільнені від економії зарплатного фонду, спрямовано на ліквідацію надзвичайних ситуацій та фінансування медицини.

КатегоріїNews
en_GBEnglish (UK)