Виконком розглянув бюджетні, майнові питання та затвердив план заходів з підтримки орфанних хворих

17.02.2021

На позачерговому засіданні виконкому схвалили звіт про виконання міського бюджету за 2020 рік. Доходна частина річного бюджету склала 195 669,0 тис. гривень, видатки – 186 149,2 тис. гривень, по кредитуванню у сумі 86,0тис.грн.

Виконавчий комітет затвердив міський план заходів щодо забезпечення громадян, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання. Він, зокрема, передбачає забезпечення безперебійного і безоплатного лікування орфанних хворих за рахунок коштів міського бюджету та інших джерел, не заборонених чинним законодавством. При Корюківському центрі сімейної медицини діятиме комісія з організаційно-методичної та консультативної діяльності для таких пацієнтів.

Рішенням виконкому встановили 50-тивідсоткову знижку з плати за харчування у дитсадках дітей з багатодітних сімей (які мають трьох і більше дітей).Виконком затвердив склад штабу з організації та проведення міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), прийняв рішення з майнових питань, про квартирний облік та інші.

КатегоріїNews
en_GBEnglish (UK)