Послуги сервісних центрів МВС можна буде отримати в ЦНАПі

17.03.2021

Невдовзі деякі послуги, які наразі надають сервісні центри, будуть доступні в Корюківському центрі надання адміністративних послуг.

Відтак буде зручніше:

– обміняти старе посвідчення водія на нове

– відновити посвідчення водія у зв’язку з втратою чи викраденням

– обміняти посвідчення водія у зв’язку зі зміною особистих даних власника

– зареєструвати новий транспортний засіб (без огляду експерта)

– перереєструвати транспортний засіб у зв’язку зі зміною анкетних даних (без огляду експерта)

– зареєструвати газобалонне обладнання

Процес налаштування роботи з надання таких послуг ЦНАПом розпочався з підписання 10 березня Узгодженого рішення начальником регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Чернігівській області Сергієм Лук`янчуком та міським головою Ратаном Ахмедовим.  

Цей документ стане основоположним для доступних послуг сервісного центру, а це –  головний критерій руху до європейських цінностей.

Зараз розпочинається підготовка спеціалістів та процес облаштування ЦНАПу необхідним обладнанням. З часом, через ЦНАП люди зможуть обміняти старе посвідчення водія на нове, відновити посвідчення водія у зв’язку з втратою чи викраденням та обміняти посвідчення водія у зв’язку зі зміною особистих даних власника.

Покращення доступності цих послуг стає можливим за підтримки урядової кампанії EUКраїна.

Поки буде йти підготовчий процес створення умов для  якісного сервісу через Центр надання адміністративних послуг Корюківської міської ради, відповідні послуги можна отримати у ТСЦ МВС №7444 (м.Мена), запис до якого здійснюється за телефоном (04644) 2-18-69.

Телефон для довідок у Корюківському Центрі надання адміністративних послуг (04657) 3-42-93». 

КатегоріїNews
en_GBEnglish (UK)