Журналістів Корюківщини привітали з професійним святом

07.06.2021

Колектив районної газети «Маяк» отримував вітання від міського голови з нагоди свята.

«Маяк» є єдиним друкованим виданням Корюківщини, яке вже функціонує протягом 90 років. За цей час в редакції відбулося чимало змін: від керівництва до самої концепції газети. Свого часу була збільшена кількість сторінок видання – з 8 до 12, газета почала виходити на кольорових сторінках. Але зараз, як і тоді, вона є популярною серед населення, бо висвітлює завжди актуальні новини.

Популярним також є спільний інформаційний проєкт Корюківської і Менської громад – Сусіди.City, який ведуть в тому числі і працівники редакції. Цей проєкт пропонує користувачам не лише новини з життя громад, а й виготовляє навчальний контент (наприклад, тести на знання історії свого регіону).

«Ваша праця вкрай важлива для нашої громади і району в цілому, адже ви висвітлюєте яскраві події з життя рідного краю, інформуєте населення про соціально значущі зміни, даєте відповіді на питання, що найбільше хвилюють жителів», – зауважив Ратан Ахмедов. Міський голова побажав газеті процвітання, а колективу редакції – невичерпного натхнення.  

За багаторічну сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток журналістської справи очільник громади вручив почесну грамоту міської ради  Дербі Ларисі Анатоліївні – оператору з комп’ютерної верстки Корюківської районної газети «Маяк».

КатегоріїNews
en_GBEnglish (UK)