Корюківку відвідали Представники ОБСЄ

09.09.2021

Сьогодні в міській раді відбулася зустріч представників спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки та співробітництва в Європі з керівництвом ради.

Це вже другий візит представників ОБСЄ до Корюківки в рамках вивчення ситуації в прикордонних регіонах, під час якого обговорили економічний стан громади, ситуацію в різних галузях життєдіяльності території, зміни, що відбулися у зв’язку з реформою децентралізації.

Особливо актуальними були питання залучення громадою інвестицій та співпраці з міжнародними організаціями. Цікавилися представники місії станом соціальної сфери громади.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні (СMM) почала свою роботу 21 березня 2014 року на підставі запиту від уряду України до ОБСЄ і консенсусного рішення всіх 57 країн-учасниць ОБСЄ. СMM – це неозброєна цивільна місія, яка працює  24 години на добу, 7днів на тиждень у всіх регіонах України. Її основні завдання – це неупереджено і об’єктивно спостерігати та звітувати про ситуацію в Україні, а також сприяти діалогу між усіма сторонами конфлікту. 

КатегоріїNews
en_GBEnglish (UK)