На дорогах Н-27 та Р-69 облаштовано ще два переїзди через зруйновані мости

02.05.2022

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області продовжує приводити до ладу шляхи області. Учора, 30 квітня, у роботах було задіяно 69 працівників та 36 одиниць техніки.

Завершено роботи на пошкодженому мості на шляху Н-27 Чернігів — Мена — Сосниця — Грем’яч біля с. Снов’янка. Учора тут вклали дерев’яний настил та відкрили рух транспорту через тимчасовий переїзд.

Також дорожники закінчили облаштування ще одного переїзду через зруйновану споруду — на дорозі Р-69 Київ — Вишгород — Десна — Чернігів.

Тривали роботи з будівництва переїзду через один з пошкоджених невеликих мостів на трасі М-01 Київ — Чернігів у Чернігівському районі. Тут робітники працювали над розробкою та перевезенням ґрунту.

Продовжувався ямковий ремонт шляхів у київському напрямку. Гарячим асфальтобетоном учора ремонтували покриття на дорозі Т-10-08 Київ – Літочки – Кіпті (327 м2) та двох ділянках Р-69 Київ — Вишгород — Десна — Чернігів (470 м2). Пневмоструменевим методом – ще на одному відрізку Р-69 (110 м2).

На дорозі Т-25-35  Козелець — Остер — Карпилівка — Сорокошичі цього дня працювали на чотирьох ділянках. Дорожники очистили понад 10 км покриття, ремонтували металеві бар’єрні огородження, фрезерували покриття для подальшого ремонту.

За повідомленням Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій
Chernihiv Regional Military Administration
за інформацією Служби автомобільних доріг у Чернігівській області

КатегоріїNews
en_GBEnglish (UK)