У громаді відбулось свято Першого дзвоника

Навчальний рік 2018-2019 розпочався у загальноосвітніх навчальних закладах громади святковими лінійками. Традиційно бажали учням успіхів у навчанні директори шкіл, а діти, заручившись підтримкою батьків та вчителів, впевнено йшли до своїх класів.

Цього року навчання розпочинають 186 першокласників. Усього в семи школах громади навчатимуться 1850 дітей. Для рівного доступу до освіти  дітей з особливими освітніми потребами у двох закладах загальної середньої освіти (міських школах №1 та №4) функціонуватимуть 5 інклюзивних класів та введено посади асистента вчителя.

До нового навчального року Корюківська ОТГ отримала новий шкільний автобус, спеціально пристосований для перевезення дітей з інвалідністю. Автобус закріплено за опорним закладом – Корюківською ЗОШ І-ІІІ ст. №1, яка цього року також поповнилась ще одним міні-футбольним полем. Поле для гри в міні-футбол будується і на території гімназії.

Найближчим часом всі школи громади отримають все необхідне для реалізації Концепції “Нова українська школа”. Для цих цілей з Державного бюджету виділено майже півмільйона грн., таку ж суму додано з місцевого бюджету.

Нагадаємо, що у Корюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 обладнано медіатеку, яка слугує інклюзивним простором. Цього року на території школи збудовано сучасний багатофункціональний майданчик для гри у волейбол, баскетбол та великий теніс.

 

Фото зі свята знань у Корюківській гімназії:

Загальний відділ виконавчого апарату
Корюківської міської ради

ukУкраїнська