В Корюківській громаді відбувся тематичний КВІЗ “Моя громада – простір можливостей” присвячений темі місцевого самоврядування

30.09.2021

В Корюківській громаді відбувся тематичний Квіз “Моя громада — простір можливостей” присвячений темі місцевого самоврядування, ефективного управління громадою та залучення громадян до цього. Учасники не тільки отримали задоволення та заряд енергії від гри, а й змогли підвищити свій рівень знань щодо інструментів участі, які використовуються в громаді, та щодо повноважень представників органу місцевого самоврядування.

Квіз проходив в Корюківському молодіжному центрі “КУБ” за участі команд зі старостинських округів Буди, Бречі, Олександрівки та працівників ЦНАПу.

Учасники пройшли 6 раундів питань на тематику місцевого самоврядування, про повноваження депутатів,  управління громадою та про інструменти участі.

Всі учасники отримали приємні подарунки та спільно проведений час за чаюванням.

Директор Корюківського молодіжного центру “КУБ” Володимир Онищук, який був і ведучим квізу, підкреслив, що учасникам дуже сподобався цей захід і вони хотіли би продовження проведення подібних заходів надалі. Також залучення представників із старостатів сприяє згуртуванню всієї Корюківської громади.

Подібні заходи згуртування проходять у всіх громадах-партнерів Програми DOBRE та направлені на об’єднання людей за спільною справою.

__________________________________________________________________

Діяльність відбувається в межах Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). В Чернігівській області виконавцем проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» є громадська організація «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» в партнерстві з громадським об’єднанням «Спілка ініціатив Чернігівщини».

ukУкраїнська