Бюджетні питання та цільові програми виносяться на розгляд сесії

08.12.2021

Виконавчий комітет на своєму черговому засіданні заслухав інформацію начальника фінансового відділу про бюджет громади на 2022 рік та рекомендував його до розгляду сесії. Подали на розгляд сесії проект Програми соціально-економічного розвитку громади на 2022-2024 роки.

Рішенням внесли зміни до міських програм, розглянули проекти програм на подальші роки та подали їх на розгляд сесії. Однією з них є Програма запобігання та протидії домашньому насильству на території громади, яка діятиме по 2026 рік. Заходи, передбачені програмою, спрямовані на створення дієвого механізму запобігання насильству, підвищення ефективності виявлення осіб, які вчиняють подібні злочини, надання допомоги жертвам насильства та особам, які перебувають у кризовій ситуації (з Програмою можна ознайомитися за посиланням http://koryukivka-rada.gov.ua/normativni-dokumenti/tsilovi-programy/  після затвердження її сесією).

Члени виконкому спрямували кошти субвенції з обласного бюджету, за поданням депутата обласної ради Олександра Левицького, на заохочення юних спортсменів – вихованців спортивних секцій Корюківки.

Також розглянули ряд майнових питань та затвердили фінансові плани комунальних підприємств.

ukУкраїнська