Корюківська громада отримала допомогу від Програми Dobre

06.03.2023

Корюківська громада отримала допомогу за проєктом екстреного реагування від Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE):

  •  металева цистерна для пального (5 м3);
  • дві польові кухні;
  •  пластикова цистерна для зберігання питної води (3000 л).

 Щиро вдячні Програмі DOBRE та старшому програмному спеціалісту Програми DOBRE Наталії Сафроновій за підтримку в цей складний час війни. Цистерна для пального буде використана для формування запасу палива, яке буде використано для забезпечення стабільної роботи резервних джерел живлення в громаді. Польові кухні та пластикова цистерна для зберігання питної води будуть використані для приготування їжі для переселенців в центрах колективного проживання для ВПО, які втратили своє житло або вимушені були його покинути через війну.

 Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) — це дев’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією «Глобал Ком’юнітіз» (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програму спрямовано на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку територіальних громад, підвищення рівня залучення громадян до прийняття рішень і забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні.


English version

The Koryukiv community received assistance under the emergency response project from the USAID Program “Decentralization Brings Better Results and Efficiency” (DOBRE):

metal tank for fuel (5 m3);
two field kitchens;
plastic tank for storing drinking water (3000 l).

We are sincerely grateful to the DOBRE Program and senior program specialist of the DOBRE Program Natalia Safronova for their support in this difficult time of the war. The fuel tank will be used to build a fuel reserve that will be used to ensure the stable operation of backup power sources in the community. Field kitchens and a plastic tank for storing drinking water will be used to prepare food for displaced people in collective accommodation centers for IDPs who lost their homes or were forced to leave due to the war.

ukУкраїнська