Корюківська громада отримала насосне обладнання від Програми DOBRE

10.04.2023

Корюківська громада отримала допомогу за проєктом екстреного реагування від Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE):

  • три свердловинні насоси;
  • три станції автоматичного управління насосного обладнання.

Щиро вдячні Програмі DOBRE за підтримку в цей складний час війни.
Дане обладнання буде передане комунальному підприємству «Убідьське», яке обслуговує системи централізованого водопостачання в сільських населених пунктах громади: села Наумівка, Сядрине, Савинки, Перелюб, Прибинь, Охрамієвичі. Загалом 890 абонентів, а це більше як 2000 жителів цих сіл, матимуть стабільне водопостачання у своїх домівках завдяки цьому обладнанню.

Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) — це дев’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією «Глобал Ком’юнітіз» (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програму спрямовано на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку територіальних громад, підвищення рівня залучення громадян до прийняття рішень і забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні.

ukУкраїнська