Молодь успішно пройшла стажування в міській раді

Цікаво, змістовно та насичено пройшли два тижні стажування молоді у Корюківській міській раді.
За два тижні учасниці стажування ознайомились з роботою міської ради, а саме стажерки Поліна Барсук та Каріна Мирончук занурилися
у практичну роботу відділу освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради, а Кукуюк Марина вмотивовано взялася за вивчення специфіки роботи юридичного відділу.
В останній день стажування своїми враженнями про роботу в ОМС стажерки поділились з головою громади Ратаном Ахмедовим.  У ході розмови голова  зазначив, що поповнення штату молодими спеціалістами – це один із пріорітетів міськради і існує реальна можливість подальшого працевлаштування для учасників стажування. 
Дякуємо дівчатам за активність та включеність, а працівникам відділів за те, що ділилися власним досвідом із нашою молоддю. Подальших успіхів! 

Даний проєкт став можливим завдяки ініціативі стажування молоді в ОМС від Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
ukУкраїнська