Районна організація ветеранів звітувала про свою роботу

18.10.2019

18 жовтня відбулася звітно-виборча конференція Корюківської районної організації ветеранів та перше організаційне пленарне засідання. Перед початком роботи конференції для учасників заходу лунали пісні у виконанні хору ветеранів. Активних ветеранів нагородили медалями «Почесний ветеран області», Почесними грамотами та оголосили Подяки від керівників району, громад та обласної організації ветеранів України.

В роботі конференції крім делегатів прийняли участь голови первинних ветеранських організацій району, заступник голови райдержадміністрації Володимир Полубень, Холминський селищний голова Олександр Шевчик, керуючий справами міської ради Зоя Пономаренко, керівники громад, старостинських округів, управлінь та Центру надання соціальних послуг.
Ветерани заслухали звіт голови організації ветеранів Валентини Погребної про роботу Ради районної організації ветеранів, звіт ревізійної комісії, обрали новий склад Ради і ревізійної комісії та делегатів на обласну конференцію. Перше своє засідання члени Ради провели за участі всіх делегатів і запрошених, обрали голову, заступника голови, відповідального секретаря та членів Президії.

У рамках заходу ветерани поклали квіти до пам’ятника жертвам Другої світової війни, переглянули виставку робіт гуртка «Чорнобривці» та пригощалися смаколиками.

Загальний відділ виконавчого апарату
Koryukivka City Council

КатегоріїNews
en_GBEnglish (UK)