Про протидію інформаційним загрозам у прикордонні говорили на семінарі

18.12.2019

Сьогодні питання безпеки інформаційного простору в Україні має особливу актуальність. Найбільш вразливими до інформаційних загроз є прикордонні території. З метою запобігання та протидії таким загрозам в Чернігівській області здійснюється ряд заходів, серед яких – проведення просвітницької роботи, аналіз інформаційного середовища та реалізація відповідних програм і проектів.

У рамках однієї з таких програм – обласної Програми підтримки розвитку інформаційної та видавничої сфер Чернігівщини на 2016-2020 роки 18 грудня в міській раді відбувся семінар-тренінг для представників влади, місцевого самоврядування, засобів масової інформації та громадськості. Начальник відділу співпраці зі ЗМІ Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА Валерій Сорокін представив до уваги присутніх аналіз актуальних інформаційних загроз, що характерні для прикордонних районів. Йшлося на заході про поточну ситуацію в телерадіопросторі Чернігівщини. Представник Національної ради з питань телебачення та радіомовлення в Чернігівській області Ірина Сенченко презентувала досвід громад з реалізації проекту «Радіо Громад», проаналізувала місцеві медіа.

Учасники зустрічі обговорили перспективи участі Корюківської ОТГ у проектах з розвитку інформаційного простору та спільні дії у напрямку запобігання інформаційним загрозам.

Загальний відділ виконавчого апарату
Koryukivka City Council

КатегоріїNews
en_GBEnglish (UK)