У міській раді погодили проєкти детальних планів

20.07.2021

Сьогодні відбулися громадські слухання щодо проєктів містобудівної документації – детальних планів територій по вул. Садова в м.Корюківка та по вул. Шкільна в с. Бреч.

Розробники документації – представники ПП фірма «Майстерня архітектора Травки В.А.» презентували громадськості проєкти детальних планів.  

Площа території проєктування по вул. Садова в м.Корюківка становить орієнтовно 8,3677га. В межах території проєктування передбачається:

– влаштування 8 ділянок садибної забудови з врахуванням вже сформованих земельних ділянок, які знаходяться у приватній власності.

– розташування магазин та підприємство громадського харчування.

– розташування об’єктів і споруд  для  обслуговування транспортних засобів, а саме: АЗС та СТО.

– влаштування майданчиків для встановлення контейнерів для сміття.

– влаштування двох ділянок столярно-теслярних підприємств.

 

По вул.Шкільній в селі Бреч передбачається розташування ділянок садибної забудови, із врахуванням вже існуючих земельних ділянок, які знаходяться в приватній власності (мають кадастровий номер та цільове призначення), прокладання житлових вулиць з асфальтобетонним покриттям.

 

У подальшому корегуванні детальних планів будуть враховані пропозиції громадськості, висловлені під час громадських слухань.  

 

Документація розроблена на підставі рішення Корюківської міської ради № 66-5/VІII від 22 квітня 2021 р. та завдання на проєктування.

З проєктами містобудівної документації можна ознайомитися за посиланням 

КатегоріїNews
en_GBEnglish (UK)