30 вересня – останній день голосування за громадські проекти

24.09.2019

Поспішайте віддати свій голос задля розвитку громади, адже до кінця голосування за проекти бюджету участі Корюківської ОТГ залишилося 6 днів!

Нагадуємо, що проголосувати можна за 1 з 16 громадських проектів:

Зона сімейного відпочинку (передбачає розміщення інвентаря для занять спортом і дозвілля дітей з батьками в с.Сядрине)

Відкрите кіно (облаштування вуличного кіно простору на вишиваному майданчику в м.Корюківка)

“Центральний пляж” – зона відпочинку для дітей та дорослих (облаштування пляжної зони відпочинку на березі центрального ставу в с.Сядрине)

Стежка здоров’я (облаштування місця для піших прогулянок, катання на велосипеді, бігу навколо центрального озера в м.Корюківка)

Фотозона для закоханих (встановлення карети у формі серця біля водойми на перехресті вул. Бульварна – пров. Бульварний в м.Корюківка)

Спорт для всіх (встановлення вуличних спортивних тренажерів та гімнастичного обладнання в мікрорайоні Клин в м.Корюківка)

Місця для підзарядки мобільних пристроїв (встановлення паркових лавок із сонячними батареями та USB-портами для підзарядки мобільних телефонів та інших гаджетів біля автостанції, лікарні та на площі Героїв України в м.Корюківка)

Кирзовий м’яч – турнір з дворового футболу (організація та проведення регулярних змагань з дворового футболу між любительськими командами на спортивних майданчиках в м.Корюківка)

Культурно-мистецький простір “Музично-кольорові барви Корюківки” (облаштування затишного місця для відпочинку перед приміщенням школи мистецтв в м.Корюківка)

Зона відпочинку по вулиці Садова (облаштування пляжної зони відпочинку на території водоймища ПМК в м.Корюківка)

Екопарковка (облаштування місця паркування автомобілів з застосуванням сучасних технологій на внутрішньому дворі біля будинку № 10 по пров. Бульварному та біля будинку № 56 по вул. Шевченка в м.Корюківка)

Авто – власними руками (передбачає проведення в м.Корюківка виставки саморобних, перероблених, удосконалених автомобілів, трактористів за участю умільців Корюківського району та Чернігівської області)

Дитяче містечко (облаштування ігрової зони для дітей в с.Тютюнниця)

Розчищення з зарибленням ставка в селі Буда

Сімейний відпочинок в сквері села Петрова Слобода (облаштування місця відпочинку на території місцевого сквера)

Майданчик для вигулу собак (облаштування майданчика для вигулу та тренування собак у парку біля автостанції в м.Корюківка)

Для того, щоб віддати свій голос, завітайте до Корюківської публічної бібліотеки або пройдіть етапи електронного голосування за посиланням

http://koryukivka.ci.org.ua

Підтримайте ініціативи жителів громади!

Зробимо Корюківку кращою разом!

ukУкраїнська