Готовність до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років, бюджетні та інші питання – на засіданні виконкому

22.09.2020

На засіданні виконкому заслухали інформацію керівників комунальних підприємств та навчальних закладів громади про готовність до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років та затвердили штатні розписи підприємств та закладів міської комунальної власності. Члени виконкому розглянули ряд бюджетних питань.

Рішенням виконавчого комітету була встановлена вартість платних послуг, що надаються закладами культури Корюківської міської ради, тарифи на утримання торгових місць КП «Благоустрій» та надано дозволи: на знесення аварійних дерев комунальним підприємствам та проведення земляних робіт Корюківським відділенням УГГ АТ «Чернігівгаз».

Серед рішень щодо майнових питань – затвердження протоколу про результати електронного аукціону для продажу майна міської комунальної власності; створення інвентаризаційної комісії для проведення інвентаризації об’єктів малої приватизації; дострокове припинення договору оренди майна міської комунальної власності.

За зверненнями громадян прийняті рішення про надання їм матеріальної допомоги та впорядкування адресного господарства. Розглянувши звернення підприємств, установ і організацій, виконком прийняв рішення про нагородження Почесними грамотами Корюківської міської ради з нагоди професійних свят і знаменних дат.

ukУкраїнська