Онлайн-презентація молодіжних проєктів у Корюківській громаді

Сьогодні Корюківська Молодіжна рада разом з колективом Корюківського молодіжного центру “КУБ” в онлайн форматі презентували команді Програми DODRE три молодіжні проєкти, які раніше були відібрані шляхом голосування протягом 30 квітня – 7 травня:

• мобільний молодіжний музичний “Простір можливостей”.
Проєкт передбачає закупівлі електронного обладнання необхідного для проведення культурних, освітніх, розважальних та спортивних заходів для молоді громади.

• облаштування зони дозвілля біля Пошти.
Проєкт передбачає облаштування скверу в місті Корюківці біля відділення Укрпошти шляхом встановлення лавок, освітлення, камер відеонагляду та точки доступу wi-fi.

• облаштування території навколо молодіжного майданчика “Клітка” в парку міста Корюківки.
Проєкт передбачає облаштування території шляхом встановлення освітлення, креативних лавок та урн для сміття, щоб молодь мала місце де посидіти та відпочити.

Тепер представники Програми DODRE оберуть один із запропонованих проєктів та посприяють фінансово в його реалізації!

Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) — це дев’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією «Глобал Ком’юнітіз» (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програму спрямовано на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку територіальних громад, підвищення рівня залучення громадян до прийняття рішень і забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні.

 

ukУкраїнська