Бізнес Чернігівщини потерпає від безпідставного масового блокування податкових накладних – Чернігівська ТПП

“Бізнес Чернігівщини потерпає від безпідставного масового блокування податкових накладних”,  – заявляють в Чернігівській регіональній торгово-промисловій палаті.  

30 січня 2024 року представники підприємств Чернігівщини виступили з пресконференцією в ІА «Iнтерфакс-Україна», що б заявити про масове блокування податкових накладних та про катастрофічні наслідки такої політики Державної податкової служби у Чернігівській області.

“Вимагаємо відповідної реакції та кадрових рішень відповідно до офіційного рішення громадської ради при ДФС у Чернігівській області.

Вимагаємо проведення податкової реформи із законодавчим запровадженням до Податкового кодексу України регулювання адміністративних правопорушень правової норми про персональну службову відповідність за неправомірні процедури стягування, накладання штрафів та інше щодо платників податків.

В разі невиконання вимог, підприємці залишають за собою право діяти згідно з законом України про публічні виступи”, – розповіли під час прес-конференції представники Чернігівської ТПП, підприємці.

Чернігівська регіональна торгово-промислова палата

ukУкраїнська