Жінок Корюківщини привітали зі святом весни

06.03.2019

Сьогодні в міському будинку культури відбулись урочистості з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 березня.
Привітав жінок Корюківщини народний депутат України Анатолій Євлахов, який, окрім побажань, виконав почесну місію – вручив грамоти

Верховної Ради України та ключі від квартир головному лікарю комунального некомерційного підприємства «Корюківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Корюківської районної ради Світлані Лещенко, лікарю-акушеру-гінекологу комунального некомерційного підприємства «Корюківська центральна районна лікарня» Корюківської районної ради Анастасії Шенько та лікарю-анастезіологу комунального некомерційного підприємства «Корюківська центральна районна лікарня» Корюківської районної ради Ірині Руденко. Кошти на придбання квартир були виділені з міського та районного бюджетів, а також АТ «Слов’янські шпалери – КФТП».
Вітання  зі сцени звучали і від керівників району та міста. Слова вдячності, побажання натхнення у нелегкій праці, миру, добра, злагоди, жіночого щастя, любові, радості та сімейного затишку.
Заслужені відзнаки – Почесні грамоти районної та міської рад, а також райдержадміністрації отримали представниці трудових колективів підприємств, установ та організацій, ветерани праці.
Символічними подарунками були відзначені також матері та дружини військовослужбовців-вихідців з Корюківщини, які загинули, захищаючи територіальну цілісність України в зоні АТО/ООС.
Святковий настрій глядачів підігрівали виступи місцевих творчих колективів, а у фойє охочі могли отримати естетичну насолоду від перегляду виставки творчих робіт місцевих майстринь.

Загальний відділ виконавчого апарату
Koryukivka City Council

КатегоріїNews
en_GBEnglish (UK)