Дітям громади – подарунки до свят

23.12.2020

Новорічних свят завжди з нетерпінням чекають усі, особливо дітлахи. Цього року Корюківська міська рада, як і минулоріч, подбала про те, щоб якнайбільше учнів загальноосвітніх навчальних закладів громади отримали солодкі новорічні подарунки.

Понад 1200 учнів шкіл, дітей з числа пільгових категорій та обдарованих учнів отримали солодкі подарунки до свят, а також в рамках онлайн-конкурсів, роботи резиденції Святого Миколая, конкурсів малюнків та новорічної атрибутики.

Долучилися до створення школярам і вихованцям дитсадків солодкої атмосфери свят і наші постійні благодійники: корпорація «Урожай», ПСП «Злагода», ТОВ «Олстас льон», ТОВ «Забарівське». Дякуємо їм за турботу та увагу до юних жителів громади.  

31 бажання здійснилося напередодні свят і у дітей, які проживають на території Рейментарівського старостинського округу. Надіслані Миколаю бажання допомогли виконати працівники відділів міської ради. Таким чином відділ освіти, культури, молоді та спорту підтримав і продовжив минулорічну ідею молодіжного центру «КУБ», яка полягає в пошуку дорослих, небайдужих до дитячих мрій. Цього разу за жеребкуванням акція під назвою «Дива бувають» пройшла саме в Рейментарівці, куди і доставили замовлені дітьми подарунки.

ukУкраїнська