Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

20.06.2019

Виконавчий комітет на черговому засіданні, 20 червня, прийняв рішення з ряду бюджетних та майнових питань. Також за рішенням виконкому міські об’єднання співвласників багатоквартирних будинків «Затишок-02», «Добробут-Корюківка», «Затишний Дім-Корюківка» включаються у міську Програму, що передбачає фінансову підтримку та впровадження енергозбереження в будинках ОСББ на 2017-2019 роки.

Окрім цього, виконком прийняв рішення про призначення щорічної премії педагогічним працівникам навчальних закладів Корюківської міської ради за 2018-2019 навчальний рік, нагородження жителів громади з нагоди прийдешніх свят, щодо надання матеріальної допомоги на лікування та постановки жителів громади на квартирний облік.

Згідно з рішенням виконавчого комітету, у 2019 – 2020 навчальному році, в міській школі № 1 буде створено групу продовженого дня в першому класі, яка діятиме в рамках науково-педагогічного проекту «Інтелект України». Фінансуватиметься група за рахунок коштів місцевого бюджету в межах кошторисних призначень на 2019 рік.

Загальний відділ виконавчого апарату
Корюківської міської ради

ukУкраїнська