Про підсумки 2017 року та перспективи на 2018 рік – під час робочого візиту народно депутата України Анатолія Євлахова до Корюківки

Про здобутки минулого року, плідну співпрацю та перспективи на майбутнє йшлося під час зустрічі народного депутата з трудовими колективами Корюківської центральної районної лікарні, Центру медико-санітарної допомоги та Корюківської школи мистецтв, яка відбулась 10 січня, за участі міського голови Ратана Ахмедова та голови райдержадміністрації Олексія Мірошниченка.

Спілкуючись з працівниками, Анатолій Євлахов відзначив високу громадську активність та свідому громадянську позицію жителів Корюківщини в бажанні змінювати рідний край на краще. Він також зауважив, що завдяки ініціативності й тісній співпраці місцевої, районної влади і керівників установ минулого року вдалося значно покращити матеріальну базу лікарні та закладів культури. У свою чергу, працівники установ дякували народному депутату за всебічну підтримку та вагомий внесок у розвиток Корюківщини.

Так, за сприяння Анатолія Євлахова в минулому році було закуплено реанімаційне обладнання для пологового відділення, обладнання та меблі для первинної медицини, вже цього року планується закупівля хірургічного та іншого обладнання. Для впровадження медичної реформи в первинній ланці придбана оргтехніка. За співфінансування з міського та районного бюджетів проведено ремонт у пологовому відділенні та в лікарні в цілому, реконструйовано покрівлю інфекційного відділення ЦРЛ.

Анатолій Євлахов розповів про медичну реформу в Україні та особливості її впровадження в районі. Медпрацівники разом з головними лікарями ЦРЛ Сергієм Пивоваром і ЦПМСД Світланою Лещенко висловлювали свої побажання та бачення в напрямку покращення роботи медичної галузі.

Говорили також і про нагальні проблеми району та міста, шляхи їх вирішення, зокрема, щодо ремонту доріг, закінчення ремонту ЦРЛ, будівництва спортивних майданчиків, подальшого покращення матеріальної бази медичних, освітніх та культурних закладів району.

Приємним новорічним подарунком для Центру первинної медико-санітарної допомоги став службовий автомобіль, ключі від якого передав Анатолій Євлахов головному лікарю установи. Автомобіль призначений для обслуговування викликів сільського населення району.

У школі мистецтв гостей вітали Різдвяною колядою. Віддячуючи солодощами за привітання, Анатолій Євлахов відмітив значні успіхи колективів школи та побажав їм творчих здобутків і визнання. Всьому цьому сприятимуть придані за сприяння народного депутата музичні інструменти для учнів.  

Спільно з керівництвом навчального закладу обговорили перспективи розвитку талановитих колективів та подальшого оновлення матеріальної бази школи.

ukУкраїнська