ЦНАП надаватиме 90 адмінпослуг, серед них – послуги соціального характеру

03.03.2021

З метою створення належних умов для надання послуг соціального характеру жителям Корюківської територіальної громади та підвищення якості їх надання, з 1 березня 2021 року в ЦНАПі та  старостинських округах громади впроваджено програмний комплекс «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада».

Згідно з Постановою КМУ України від 21.10.1995 р. № 848 заяви з необхідними документами прийматимуться виключно з формуванням електронної справи. Прийом заяв від громадян на призначення усіх видів соціальних допомог, житлових субсидій і пільг та передача документів до УСЗН Корюківської РДА здійснюється за місцем проживання громадян.

Нововведення відбудеться і 1 квітня 2021 року в питаннях реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб. Інформація передаватиметься в електронній формі органами реєстрації до відомчої інформаційної  системи (ВІС) Державної міграційної служби України для її подальшої  передачі до Єдиного  державного демографічного реєстру. Обмін інформацією між цими органами здійснюється шляхом електронної інформаційної взаємодії в рамках впровадження нової версії публічного сервісу «Реєстр територіальних громад».   

В цілому Центр надаватиме 90 послуг. Відповідний перелік затверджений на засіданні 4 сесії міської ради. Ознайомитися з переліком послуг та роботою ЦНАПу можна http://koryukivka-rada.gov.ua/administrativni-poslugi/.

ukУкраїнська