З 15 березня розпочинається прийом проєктів бюджету участі Корюківської громади

12.03.2021

На реалізацію громадських проєктів у 2022 році міським бюджетом передбачено 450 000 грн.

Прийом заявок на участь у громадському бюджетуванні для жителів Корюківської територіальної громади триватиме з 15 березня  по 30 квітня 2021 року включно. Проєкти подаються окремо для міста та сіл громади. Бюджет одного проєкту не може перевищувати 112 500 грн.

Подати проєкт можуть громадяни України, які досягли 14-річного віку, зареєстровані та фактично проживають на території громади. Проєкт має бути підтриманий щонайменше 15-ма громадянами України, що зареєстровані та фактично проживають на території громади, досягли 14 років і отримали паспорт громадянина України (окрім автора/авторів Проєкту).

Автор має право надіслати проєкт в електронному вигляді електронною поштою за адресою koryukivka.rada@gmail.com у вигляді відсканованого оригіналу документу за обов’язкової умови подачі паперової копії проєкту.

Голосування за проєкти триватиме з 01 вересня по 30 вересня 2021 року включно. За підсумками голосування проєкти-переможці будуть реалізовані в наступному 2022 році.

Додаткову інформацію щодо участі в програмі можна отримати в приміщенні КМЦ «КУБ» за адресою: м. Корюківка, вул. Вокзальна, 8А з понеділка по п’ятницю з 14.00 до 18.00 год.

Також запрошуємо всіх бажаючих 18 березня о 14.00 год. відвідати тренінг «Від ідеї – до успішного проекту» в молодіжному центрі «КУБ», де професійні тренерки Тетяна Романова та Ольга Палькова-Свірчквська розкажуть все, що потрібно знати про Бюджет участі.

З Положенням про громадський бюджет у Корюківській міській територіальній громаді можна ознайомитися за посиланням https://bit.ly/2OtizzM

ukУкраїнська