Журналісти знайомились зі здобутками Корюківської громади

 У рамках прес-туру журналісти з Чернігівської області 11 жовтня відвідали Корюківську громаду, де про її діяльність, досягнення та плани розповів міський голова Ратан Ахмедов.

Презентуючи роботу громади, міський голова акцентував увагу на напрямках соціально-економічного і культурного розвитку, освіти, охорони здоров’я, фізкультури і спорту.

Розвитку освітянської галузі у громаді приділяється велика увага. Для покращення якості надання освітніх послуг оновлюється матеріальна база дошкільних, позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів. З метою розвитку інклюзивної освіти створюються інклюзивні простори, придбано спеціально обладнаний шкільний автобус.

Зазначив Ратан Ахмедов і про заходи з благоустрою. У місті в рази збільшено кількість зелених насаджень, встановлено лавки, урни та контейнери для сміття, запроваджено роздільне збирання сміття, облаштовуються зони відпочинку, ремонтуються дороги і тротуари, будується вуличне освітлення, комунальні підприємства оновлюються спецтехнікою. Серед масштабних проектів, які громада планує реалізувати – будівництво Наумівської амбулаторії монопрактики та Центру надання адмінпослуг. Окрім цього, Корюківська ОТГ сприяє реалізації громадських проектів, для чого розроблений і діє Бюджет участі.

Представники преси ознайомились з об’єктами, які з’явились у громаді цього року. Зокрема, побували на території міських шкіл №1, де створюється новий освітній простір та №4, де збудовано сучасний багатофункціональний спортивний майданчик.

Відвідали також спортивні об’єкти, розташовані в центрі міста: майданчик з вуличними тренажерами та скейт-майданчик, які було побудовано у підтримку ініціатив місцевих жителів.

Загальний відділ виконавчого апарату
Корюківської міської ради

ukУкраїнська