Розподіл субвенцій та нормативи питного водопостачання: виконком прийняв ряд рішень

22.09.2021

На черговому засіданні виконавчий комітет міської ради прийняв рішення про розподіл і спрямування коштів субвенцій. 495 тис.грн з державного бюджету спрямували відділу освіти на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів». Субвенцію в розмірі 10 тис.грн, ініційовану депутатом облради Олександром Левицьким, спрямували на ремонт сходів ДНЗ «Веселка».

Також міському бюджету надійшла дотація з обласного бюджету. При її розподілі 817 тис.грн спрямовуються на забезпечення діяльності центральної районної лікарні та пів мільйона гривень на утримання закладів освіти.

З міського бюджету виділяються кошти в сумі 170 тис.грн для придбання медичного обладнання в лікарню: автоклава, апарату ШВЛ, двох дефібриляторів, дозаторів лікувальних речовин та систем моніторингу фізіологічних показників.

Окрім того виконком затвердив склад комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка діятиме з метою координації діяльності органів місцевого самоврядування, територіальних органів виконавчої влади, підприємств, установ і організацій, пов’язаної із забезпеченням захисту населення від наслідків надзвичайних ситуацій.

Повідомляємо, що відповідно до рішення виконкому відбулися зміни в цінах за послуги КП «Благоустрій» з організації проведення державної реєстрації шлюбу, що надаються в рамках пілотного проекту «Шлюб за 24 години» (ознайомитися з розцінками можна за посиланням http://koryukivka-rada.gov.ua/korysna-informatsiya/shlyub-za-dobu/spysok-dokumentiv/.

За рішенням виконавчого комітету, з 1 жовтня поточного року вступають в дію нові нормативи питного водопостачання. У багатоквартирних житлових будинках з водопроводом і каналізацією та з підігрівачем будь-якого типу норми споживання послуг з централізованого водопостачання питної води та водовідведення на 1 особу на місяць становлять по 11,43 м3. З водопроводом і місцевою каналізацією (вигрібом) – 9,27 м3. У приватних та малоквартирних житлових будинках з користуванням питною водою з вуличних водорозбірних колонок – 1,52 м3, з водопроводом і каналізацією будь-якого типу без водопідгрівача – по 5,72 м3 постачання та водовідведення, з водопідігрівачем будь-якого типу – по 5,75 м3.

ukУкраїнська