Для любителів фотографії оголошено конкурси

Фотолюбителі та професіонали можуть позмагатись у креативності та творчості, взявши участь у конкурсах, оголошених в м.Корюківка та м.Чернігів.
У Корюківці міська молодіжна організація «Альтернатива» організовує фотоквест, присвячений Дню міста та 1030-річчю Хрещення Київської Русі.

         27 липня о 14.30 біля кав’ярні «Ретро» змагання стартуватимуть. Квест передбачає виконання командами (у кількості 6-8 чоловік) 6 завдань протягом 3 годин. Після закінчення гри команда повинна передати 6 фотографій (одне завдання – одна фотографія). Команду-переможця визначає компетентне журі шляхом анонімного голосування.
        Організатори зауважують, що фотоапарат має бути цифровим, щоб була можливість завантажити фото в комп’ютер. Забороняється коригувати фотографії в будь-якому графічному редакторі. Головне – оригінально підійти до виконання завдань. Перемогу отримають творчі фото з цікавими неординарними задумками. А команда-переможець вирушить у подорож до стародавнього міста Любеч.
        Заздалегідь зареєструватися можна відправивши заявку на e-mail: alternatyva2011@ukr.net, за телефоном (097)774-58-15, або в коментарях даної події. У заявці потрібно вказати наступні дані: назва команди, кількість учасників, ім’я та телефон капітана команди. Також, зареєструвати команду можна і безпосередньо на місці старту.
        О 21:00 перед початком вечору кіно просто неба на вишиваному майданчику відбудеться показ робіт учасників та оголошення команди переможниці.

 

         Інший конкурс до Дня Десни оголошений Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації спільно з Деснянським басейновим управлінням водних ресурсів для професійних фотографів та аматорів.

Що треба зробити:

– надіслати до 5 якісних світлин річки Десни (формат — JPEG, для друку на А3 (не менше 3600 пікселів по довшій стороні)). Фото мають бути завантаженні на файлообмінник, посилання на який варто дати в листі.

Що за це буде:

– переможці отримають заохочувальні подарунки, а головне – визнання. Адже кращі знімки надалі використовуватимуться в роботі зазначених структур як офіційні ілюстрації.

Куди надсилати:

– на електронну адресу dbuvr.zmi@gmail.com з поміткою «конкурс фото» + вказати ПІБ, контактний номер телефону та коротку інформацію про себе (скільки років, де працюєте/навчаєтесь, улюблена справа).

Детальна інформація за телефоном: +380939800093

Дедлайн: 15 серпня 2018 року

Довідково. У 2018 році, за ініціативи Деснянського басейнового управління водних ресурсів та NGO «For the Desna River Revival» (ГО «За відродження Десни») та підтримки Державного агентства водних ресурсів України і громадської ради при Держводагентстві, з’явилося нове екологічне свято – День Десни. Відзначатимуть його 8 вересня.

ukУкраїнська